The office complex is developed over an area of more than 1,000 sq, and is spread over an entire floor of a significant building located in a business centre in the vicinity of the railway station of Perugia. The building refurbishment was carried out by the technical structure of SAB, has been designed and realized with the aim to use "the shell/working environment” as a container and a display of works of art. We were driven by the ambition of offering guests, occasional visitors and, above all, the seventy professionals who daily work there, cultural impulses as well as a better quality of life and an inspiration for their creativity and dynamism, which are crucial for our activity". The offices are provided with the highest level of equipment, logistical and organizational support in order to allow our staff of professionals to effectively and efficiently respond to the most varied needs of our Customers.